perfect in protection

Veniturile Software-ului

Vânzarea eficientă de software  poate maximiza profitul în funcţie de cerințele în continuă schimbare ale pieței. Condiţiile de astăzi  cu bugete scăzute, cu creşterea lentă a veniturilor și nu în ultimul rând cerințele utilizatorului final forțează pe  dezvoltatorii independenţi să colaboreze cu producătorii de hardware în valorificarea produselor. Epoca programelor la "cutie" cu licenţă permanentă a trecut. Astăzi este nevoie de licenţiere şi livrare flexibilă, perfect pliată pe necesitățile utilizatorului, dar care să protejeze şi proprietatea intelectuală a dezvoltatorului.

Spargere a programelor prin diverse metode şi distribuirea de copii neprotejate este în creştere. Acestea sunt un atac deliberat la profitul dezvoltatorului independent , dar prin amploarea lor reprezintă şi o ameninţarea majoră pentru întreagă breslă.

CodeMeter pentru profit mai mare!

Platforma Wibu-System Licence având în centru  Codemeter oferă o soluție distribuție de software care include License Central, CmActLicense şi CmDongle. Soluţia asigură protecţia veniturilor și a proprietății intelectuale integrându-se perfect  în soluțiile tehnice și în modele de afaceri existente. Această înseamnă un proces simplificat și flexibil de vânzări  care asigură afaceri profitabile atât pentru dezvoltatori independenţi cât şi pentru furnizorii mari Enterprise Solution. Utilitarele  AxProtector și IxProtector oferă o modalitate eficientă de a integra CodeMeter într-un mod securizat în produsele software. În plus, WIBU-Systems Professional Services vă poate ajuta în proiectarea, integrarea și implementarea soluțiilor  noastre de monetizare de software.

Frost & Sullivan a publicat recent un studiu (Cartea Albă) în care analizează punctele strategice ale vânzărilor software. Pornind de la oportunități de afaceri asigurate de licențierea flexibilă până la protecţia împotriva hackingului. Studiul subliniază faptul că mediul de afaceri în continua schimbare impune ca dezvoltatorii independenți să se plieze pe  nevoile clientului,  astfel încât să puteți controla în mod adecvat cheltuielile.

Sikeres Codemeter Implementációk

Cu Licence Central se poate crea în câteva paşi simplii un magazin online, câteva exemple de implementare:

 • Clac-CN - este un exemplu tipic de un  magazin online în care vânzătorii înregistrați și utilizatori pot efectua comerț electronic cu sprijinul deplin al sistemului de plăți de la  Bank of China.
 • Codemeter.com - un portal online unde dezvoltatorii independenți pot oferi software-ul lor la utilizatorii finali. Portalul asigură importare datele contului în sistemul ERP, livrarea  licențelor, asistență clienților prin intermediul unui sistem ticketing.

Ce înseamnă CodeMeter

 • License Central: O soluție web-based de management de licențe care permite crearea de licențe, dar şi activarea, actualizarea, urmărirea și înregistrarea lor. Asigură şi un portal  pentru managementul licențelor.

 • AxProtector și IxProtector: Aceste instrumente de dezvoltare  utilizează tehnologie de criptare pe 128 bit AES  pentru a proteja împotriva hackingului și împotriva ingineriei inverse.

 • AxProtector ("Automatic Executable Protection") criptează și protejează fără  schimbarea codului sursa a aplicațiilor, astfel încât acesta nu vor rula fără licență CodeMeter.
 • IxProtector ("Individual Executable Protection")oferă o protecție suplimentară, cu foarte puține modificări în codul sursă, prin criptare a unor funcţii sau metode cu chei de criptare individuale. Puteți atașa de asemenea, parametrii de licențiere pentru a permite "plata per utilizare" sau "pay per facilitate" în acordarea licențelor.
 • CmDongle: Un set de dispozitive hardware care includ USB, card SD, MicroSD Card, carduri CF, etc., care stochează în siguranță o gamă flexibilă de modele de licență.

 • CmActLicense: activare software cu un fișier de licență legat de PC.
 • Wibu Cloud: serviciu cloud oferit de Wibu-Systems
 • Wibu Concepts: suport profesional pentru proiectarea și implementare soluțiilor de monetizare  software, fie la nivel local sau în Cloud WIBU.

 

 

KEYnote Magazin No. 26

 • Licenţe scalabile cu CodeMeter
 • Bootare securizată
 • AxProtector - simplu şi sigur
 • SmartShelter PDF - protejarea şi valorificarea documentelor

Download

Contact

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Exemple de utilizare

014

Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle.
Detalii

013

Utilizare Codemeter la autentificare web, la descărcarea listelor de preţ

012

Trimiterea de informaţii confidenţiale (de ex. oferte de preţ la intermediari). PDF-il trimis poate fi deschis numai în prezenţa CmDongle...