perfect in protection

Protecție Software

Protecție eficientă și sigură pentru software-ul dvs

Software-ul face parte din viața de zi cu zi: aplicații la locul de muncă, jocuri PC la domiciliu, utilaje controlate de programe în industrie. De-a lungul ultimilor ani aplicațiile  software au migrat spre server și spre medii virtuale cloud. Indiferent unde funcţionează, dezvoltarea şi distribuția de software este un proces îndelungat și costisitor.

Daunele cauzate de piraterie

Programele piratate provoacă pagube economice importante de furnizorilor de software. Pierderile pun în pericol însăşi existenţa dezvoltatorilor independenţi. Un studiu recent făcut de Business Software Alliance (BSA), un consorțiu global reprezintă interesele producătorilor de software, arată că 43% din software-ul PC-ul la nivel mondial este un software pirat. Cum ajung copiile ilegale pe piata? Practic în trei moduri. În primul rând, pirații software pretind a fi distribuitorii și clienții  cred că  cumpără software licențiat.
A doua cale şi probabil cea mai răspândită este sublicenţierea, adică folosim mai multe copii ale programului licenţiat decât avem dreptul. O altă posibilitate este descărcarea unui software "crackuite" de pe Internet.

Soluţia: CodeMeter®

Ce puteți face pentru a preveni piratarea?
Opriţi piratarea software aproape complet sau  faceţi extrem de dificilă. În ambele cazuri, WIBU-Systems are soluția perfectă pentru Dvs! În cazul programelor pentru PC clasice cel mai important obiectiv este de a împiedicarea piratării și, prin urmare, protejarea veniturile din licențe.

În industrie, cu toate acestea, principala preocupare este de a proteja investiția prin prevenirea de inginerie inversă. Chiar înainte de incidentele cu viermele Stuxnet, de protecția  integrității în instalații industriale  a fost un subiect larg dezbătut.
Astăzi în epoca aplicaţiilor pe server sau în cloud, problemele legate de autentificare şi protecţia datelor confidenţiale sunt o prioritate pe ordinea de zi.

Tehnologia CodeMeter® de la Wibu-Systems  este unic în lume și oferă o soluție generală, dar flexibilă pentru fiecare dintre situațiile descrise mai sus.

Indiferent ce soluţie de protecţie preferaţi cu un dongle (CmDongle) sau o protecţie cu un fişier individual specific PC (CmActLicense), utilizând CodeMeter® aveţi o licenţiere flexibilă şi eficientă cu rezultate profitabile.

KEYnote Magazin No. 26

  • Licenţe scalabile cu CodeMeter
  • Bootare securizată
  • AxProtector - simplu şi sigur
  • SmartShelter PDF - protejarea şi valorificarea documentelor

Download

Contact

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Exemple de utilizare

014

Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle.
Detalii

013

Utilizare Codemeter la autentificare web, la descărcarea listelor de preţ

012

Trimiterea de informaţii confidenţiale (de ex. oferte de preţ la intermediari). PDF-il trimis poate fi deschis numai în prezenţa CmDongle...