perfect in protection

Protecţie Acces

CodeMeter® Identity oferă acces securizat la aplicații web şi soluții de Software-as-a-service. Cheia privată este o "amprentă"  unică a utilizatorului. Acesta este stocat în condiții de siguranță în CmDongle sau în formă criptată local pe PC utilizatorului. Criptografia asimetrică asigură o securitate maximă. Utilizatorul poate folosi un CmDongle pe care deja îl are pentru licențe sau pentru alt acces.

Avantaje

  • Sniffing și phishing pentru parole este imposibil
  • Protecție maximă prin criptarea asimetrică
  • Utilizarea flexibilă și mobilă
  • Manevrare ușoară a dispozitivelor mulți-funcționale

Cum funcționează protecție acces cu CodeMeter®?

CmDongle sau un CmActLicense criptate PC-specific conține o cheie un privată  224 biţi ECC (criptografie pe curbe eliptice). Din punct de vedere tehnic, o cheie de 224 biţi ECC corespunde cu o cheie de 2048 biți RSA. Cheia publică  este stocată într-o bază de date pe server.

Atunci când utilizatorul se conectează (Log on) la server, serverul generează (aleatoriu) un control de identitate, pe care le trimite utilizatorului. Clientul semnează această cerere cu cheia sa privată și trimite înapoi la server ca răspuns. Serverul autentifică acest răspuns cu cheia publică a utilizatorului. Procedura de autentificare cu două chei, dintre care una privată la utilizator şi una publică pe server, asigură impenetrabilitatea autentificării. Chiar dacă un atacator obţine cheia publică de pe server, nu se poate autentifica ca utilizator fără cheia privată.

Accesul protecție cu chei publice și private

 

Ciclul de autentificare

KEYnote Magazin No. 26

  • Licenţe scalabile cu CodeMeter
  • Bootare securizată
  • AxProtector - simplu şi sigur
  • SmartShelter PDF - protejarea şi valorificarea documentelor

Download

Contact

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Exemple de utilizare

014

Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle.
Detalii

013

Utilizare Codemeter la autentificare web, la descărcarea listelor de preţ

012

Trimiterea de informaţii confidenţiale (de ex. oferte de preţ la intermediari). PDF-il trimis poate fi deschis numai în prezenţa CmDongle...