perfect in protection

PC Software

CodeMeter® vă oferă o combinație unică de protecție maximă și modele de licențiere extrem de flexibile pentru aplicaţiile dezvoltate de Dvs. Un set de instrumente  vă permite să integraţi cu ușurință și în siguranță tehnologia de protecție WIBU-Systems în programele Dvs. Integrarea acestuia şi în procesele de back-office înseamnă că puteți distribui software-ul ușor și flexibil.

Avantaje:

  • Copii piratate mai puține, creșterea veniturilor din vânzări
  • Noi clienți grație modele de licențiere flexibile
  • Economii de costuri, ca urmare a licențelor și distribuirii automate
  • Protecția eficientă a proprietății intelectuale și implicit a investiţiei Dvs.

Cum funcționează?

Protejați software-ul cu ajutorul tehnologiei CodeMeter®

Un sistem de protecție automată completat de un API extinsă cu AxProtector este disponibil pentru cele mai multe sisteme de operare cum ar fi Windows, Linux, Mac OS, dar și pentru .NET sau aplicații Java.

După ce aplicația este finalizată și este gata pentru lansare, codul executabil este criptat. Clienții primesc versiunea protejată. Următorul pas este de a genera o licență unică pentru fiecare client, care include caracteristicile și produsele achiziționate. Este decizia Dvs. modul în care clientul primește licența: într-o CmDongle sau intr-un fişier licenţă (CmAct) specific calculatorului utilizatorului. Trebuie să definiți de asemenea, tipul de licență pentru fiecare client:  licență locală cu un singur utilizator, o licență rețea sau o licență limitată în timp (versiune de încercare). Acest lucru nu implică modificări în programul criptat.

Licențele pot fi generate rapid și ușor cu ajutorul CodeMeter License Central. Această soluție este disponibilă ca o aplicaţie gratuită  Desktop sau ca o via browser de pe Internet. Ediția de Internet poate fi integrat și adaptat la procesele Dvs. Echipa noastră ce consultanţi va fi bucuros să vă ajute cu instalarea produsului.

Mai multe informații

KEYnote Magazin No. 26

  • Licenţe scalabile cu CodeMeter
  • Bootare securizată
  • AxProtector - simplu şi sigur
  • SmartShelter PDF - protejarea şi valorificarea documentelor

Download

Contact

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Exemple de utilizare

014

Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle.
Detalii

013

Utilizare Codemeter la autentificare web, la descărcarea listelor de preţ

012

Trimiterea de informaţii confidenţiale (de ex. oferte de preţ la intermediari). PDF-il trimis poate fi deschis numai în prezenţa CmDongle...