perfect in protection

Ideas - for use

014 - Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle

Autentificare utilizator (de ex. agent vânzări)Tot mai multe companii (de ex. brokeri de asigurari, intermederi diverse..) încearcă să fie cu un pas în faţa concurenţei cu liste de preţ personalizate.Aceste liste se bazează pe structuri de baze de date via internet sau cloud. Utilizatorul trebuie să conecteze la site (99%) folosind procedeul clasic nume utilizator/parolă.Este un procedeu simplu, dar deloc sigur. Autentificarea bazată pe doi factori este mult mai sigură. Această este acceptat de altfel şi de bănci, constă dintr-un dispozitiv existent fizic (cardul) şi un cod pe care cunoaşte numai utilizatorul (cele 4 cifre PIN). Autentificarea bazată pe doi factori CmDongle şi licenţa de utilizare (conţinută de CmDongle) este în top în identificarea utilizatorilor.

Merită? Desigur!

Beneficii: Fiecare CmDongle are un identificator unic. Utilizatorul (sau compania) decide ce parolă utilizează (aceasta poate fi mult mai sigură decât codul PIN). Licență în CmDongle poate fi inscrisă doar în prezența unor factori speciali (cheie FSB, cod produs, etc.). Nu este gratuit, cum ar fi clasicul nume de utilizator/parolă, dar este incomparabil mai sigur. CmDongle are şi autoprotecţie, licenţele stocate pot fi utilizate numai după întroducerea unui masterpassword. Astfel se realizează şi o protecţie suplimentară în caz de pierdere sau furt. Spre deosebire de clasicul utilizator/parolă aceste informaţii (CmDongle şi licenţele) nu se pot propaga via internet.

Automata digitális termék (pl. szoftver) áruház

A CodeMeter License Central Internet Edition kialakítás (1220-02 - Starter Kit Small Business Edition: Media Kit, SDK License, Handling fee for FSB; Trial license unlimited; CodeMeter License Central Internet Edition; 200 licenses per Host-ID; 1 year hosting in Data Center Edition) alkalmas arra, hogy egy szoftver (fejlesztést és) értékesítést végzõ cég a termékeit egy webáruházban kínálja. Ez a megoldás kifejezetten arra épül, hogy a vásárló a kínálatból kiválassza a kívánt termék licencét, online kifizesse és a nála már meglévõ CmDongle vagy CmAct kulcsra feltöltse. A lényeges különbség, hogy a vásárlás elején a vevõ bejelentkezik (azonosítja magát) a kulcsával a webáruházba, majd a vásárlás után a webáruház (CodeMeter License Central segítségével) automatikusan beírja számára a megvásárolt licencet.

Fizessen használati idő alapján

Van egy piaci rés, ahol szinte senki nem kínál terméket, ezért nagy piaci lehetőség van benne.

Több területre is kínálnak olyan szoftvert, amit a felhasználó viszonylag rövid ideig használ, ugyan akkor a terméknek a teljes árát kérik el, amit az egész éves használatra kalkuláltak ki.

Ha ezt a terméket mondjuk csak 36 óra használati időre kínálná a gyártó, nagy figyelmet lehetne elérni a szokatlan kínálattal és ezt meg is tudja valósítani a fejlesztõ egy nagyon egyszerű módon.

A CodeMeter-ben tárolt minden licenchez tartozik egy számláló, aminek az értékét a hardverkulcsban lehet állítani - kivülről, a szoftver módosítása nélkül. A szoftverben el kell helyezni egy órajeladó részt, ami rendszeresen egy egységgel csökkenti a számláló értékét - ha a szoftver fut. Pl. 5 percenként meghívja a CodeMeter API függvényét, ami eggyel csökkenti az adott licenc számlálójának értékét és nulla értéknél a licenc úgy viselkedik, mintha nem lenne a hardverkulcs csatlakoztatva - a szoftver működése leáll.

De ha a felhasználó tud errõl a funkcióról, ahogy elvégezte a munkáját, megszünteti a kulcs csatlakozását, így a szoftver nem tudja csökkenteni a számláló értékét - idő- és pénzgazdálkodás - sokkal gazdaságosabban fogja tudni használni a megvásárolt terméket és a jó tapasztalatát tovább adja az ismerõseinek.

KEYnote Magazin No. 26

  • Licenţe scalabile cu CodeMeter
  • Bootare securizată
  • AxProtector - simplu şi sigur
  • SmartShelter PDF - protejarea şi valorificarea documentelor

Download

Contact

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Exemple de utilizare

014

Identificarea utilizatorului (de ex. agent vânzări) cu CmDongle.
Detalii

013

Utilizare Codemeter la autentificare web, la descărcarea listelor de preţ

012

Trimiterea de informaţii confidenţiale (de ex. oferte de preţ la intermediari). PDF-il trimis poate fi deschis numai în prezenţa CmDongle...